Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/flevopok/public_html/podplaza.nl/includes/function.php on line 265
Met amusement podcasts ben je nooit verveeld | Podplaza.nl
Amusement podcasts

Lach en leef mee in amusement podcasts

Als je onderweg bent, moet je niet altijd naar muziek of meningen van docenten te luisteren. Je kunt een podcast downloaden die jou van begin tot eind in een spannend verhaal meeneemt. Hierbij kun je aan Nederlandse of buitenlandse gastheren denken die fictieve of non-fictieve verhalen vertellen. Hieronder zorgen we dat je een amusement podcast kunt herkennen en de beste series die je kunt volgen.

Maak anderen aan het lachen

Amusement podcasts staan om een aspect bekend: de hele tijd de luisteraars vermaken. Als je naar een van deze podcasts luistert, merk je dat de gastheren iedereen willen informeren op een bijzondere manier. Dit doen bijvoorbeeld met een leuk verhaaltje of een mop. Dit is zonder twijfel een echt voordeel, omdat je altijd op een lach kunt rekenen. Bovendien kun je jouw familie en vrienden een aantal gastheren aanbevelen die hun dag compleet maken. Wanneer je naar amusement podcasts luistert, kun je ook op leuke series rekenen die wekelijks worden verteld. Dit kan bijvoorbeeld een tip zijn voor luisteraars die elke week lange reizen moeten maken.

Het vermaak van internationale podcasts

Nadat je bekend bent geworden met het concept van amusement podcasts, kunnen we jou vertellen dat in Nederland tientallen podcasts zijn waar je naar kunt luisteren. Aan de ene kant heb je de mogelijkheid om naar Nederlandstalige podcasts te luisteren waarin de gastheren mensen uit de entertainmentindustrie aan de tand kunnen voelen. Aan de andere kant heb je de kans om naar podcasts te luisteren die Amerikaanse content bevatten. Hier hoor je elke week een nieuw verhaal dat zich in de Verenigde Staten afspeelt. Je zit op de meeste gevallen op het puntje van je stoel wanneer je naar een van deze amusement podcasts luistert.

Amerika heeft de spannendste amusement podcast

Zoals je in de vorige alinea hebt gelezen, heb je in Nederland amusement podcasts die uit de Verenigde Staten komen. Hierbij kunnen we jou gerust zeggen dat deze podcasts erg populair zijn, want ze worden op alle platformen van social media aangeraden. Hieronder zetten we deze voor jou op een rijtje:

This American Life

Deze podcast bestaat sinds 1995 en elke week wordt een nieuw thema besproken. Dit duurt altijd een uur en er worden meerdere journalistieke verhalen verteld. Momenteel kun je naar meer dan 500 afleveringen luisteren en je zult niet de enige zijn die de echte fans moet bijbenen. Elke aflevering van This American Life wordt door oude en nieuwe fans meer dan één miljoen keer gedownload. We kunnen jou garanderen dat elke aflevering menselijke verhalen heeft.

Serial

Heb je je afgevraagd hoe het zal zijn om elke week naar een waargebeurd verhaal te luisteren dat zeer spannend is? Dan kun je het beste de serie Serial volgen, want je hoort het verhaal van een moordzaak uit 1999. In negen afleveringen zul je alles weten over de betrokkenen in het onderzoek naar de schuldigen.

 

Terug naar overzicht