Bax Music | De specialist in studio & recording
Muziek podcasts

Met een muziek podcast weet je altijd alles over jouw favoriete liedjes!

Moet je een lange reis maken en wil je graag naar liedjes luisteren die je misschien niet eerder hoorde? In dit geval is een muziek podcast het beste platform, omdat je altijd naar nieuwe en oude liedjes kunt luisteren. Daarnaast hoor je leuke weetjes van de dj's waardoor je meer kennis krijgt over jouw favoriete artiesten. Ook kun je altijd naar jouw favoriete gastheren die de leukste liedjes draaien. Bovendien word je hieronder op de hoogte gehouden van de populairste podcasts in Nederland, als je zin hebt in jouw favoriete muziek.

Luister naar jouw favoriete tunes!

Stel, je bent iemand die graag naar rock 'n roll luistert en je denkt dat je alleen op Spotify dit genre kunt vinden. Betekent dit dat er geen podcasts zijn die voor jou perfect zijn? Nee, want je vindt op het internet tientallen podcasts van muziek in verschillende genres, zoals pop, electronica, rock, R&B en hardstyle. Dit betekent dat je niet alleen naar jouw lievelingsliedjes van bijvoorbeeld the Rolling Stones, Sam Feldt of Beyoncé hoeft te luisteren, maar je hebt ook de kans om nieuwe genres te ontdekken die jou kunnen helpen om een echte muziekliefhebber te worden.

Je kunt alle podcasts van muziek vinden op het internet door verschillende zoekmachines te gebruiken. Hierbij raden we jou aan om ook de genres te typen waar je graag naar luistert, indien je op zoek bent naar specifieke liedjes.

Heb jouw podcast van muziek altijd bij je!

Het kan voor velen een probleem zijn: een dag zonder naar muziek te luisteren, omdat je je ver van huis bevindt. Gelukkig kun je dit oplossen met het downloaden van de muziek podcasts waar je graag naar luistert. Hiervoor download je het geluidsbestand dat de podcast heeft. Als je een iPhone hebt, kun je dit bijvoorbeeld via de App Store doen. Kortom, je hoeft nooit meer je favoriete muziek te missen als je ver van huis bent.

Populairste muziek podcast in Nederland

In Nederland is het aanbod van podcasts voor muziekliefhebbers helaas erg gering. Niettemin hoef je je geen zorgen te maken, want je kunt op de Google en Apple Stores applicaties vinden waarmee je gratis naar muziek kunt luisteren. Neem bijvoorbeeld Spotify. Op deze applicatie heb je de mogelijkheid om naar jouw favoriete podcasts van muziek te luisteren en deze tevens op te slaan, zodat je die altijd bij je hebt. In andere woorden, door het kleine aanbod van podcasters in Nederland kunnen we zeggen dat Spotify het beste platform is voor elke muziekliefhebber.

Terug naar overzicht