Bax Music | De specialist in studio & recording
Bax Music | De specialist in studio & recording

Over ons

Wat is Podplaza? Waarom moet je door deze website surfen? Hieronder krijg je antwoorden op deze twee vragen. Ook weet je waarom podcasts een grote invloed kunnen hebben op jouw familie en vrienden. En we zorgen ervoor dat je met ons contact kunt opnemen als je vragen of opmerkingen hebt.

Met Podplaza weet je alles over het populairste platform

Podplaza is het platform dat jou informatie geeft over een van de populairste media in de wereld: podcasts. Hier zorgen we ervoor dat je een duidelijke omschrijving van podcasts hebt. Ook word je op de hoogte gehouden van drie bekende soorten podcasts. Hierbij kom je achter de methoden om een gratis podcast te maken voor iedereen in de wereld. Heb je bijvoorbeeld alleen een microfoon en een laptop nodig om met jouw vrienden interessante discussies te voeren? Daarnaast krijg je van ons de adviezen om naar de populairste podcasts in de wereld te luisteren. Bovendien zorgen we dat je de laatste tips hebt om de allerleukste podcasts te maken, zodat je aan anderen laat weten wat jou dagelijks bezighoudt.

Deel jouw mening over verschillende onderwerpen met een microfoon

Podplaza is opgericht om iedereen op de hoogte te brengen van podcasts. Dit is tegenwoordig een podium dat door jong en oud wordt gebruikt om dagelijks interessante gesprekken te voeren die anderen zelf kunnen inspireren. Van conversaties over de klimaatverandering in de wereld tot discussies over de werkomstandigheden in Nederland, podcasts zijn het medium waarop dit allemaal wordt gecommuniceerd.

Luister niet alleen naar podcasts, maar maak ze ook zelf

Heb je zin om een echte podcaster te worden? Lees op Podplaza.nl de artikelen over de beste podcasts en de tips om met iedereen jouw mening te delen over dit geweldige podium voor jong en oud! Verder kun je contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wij zijn met ons bedrijf gevestigd in Amsterdam. Ons telefoonnummer en meer info over ons vind je via de Amsterdamse bedrijfsgids van Bedrijfstelefoongids.